Shqipëri, është koha për politikë të re!

Volt është një parti progresive pan-Europiane, me degë në të gjithë Europën. Ne jemi këtu sepse Shqipërisë i takon të jetë pjesë e Europes. Sepse Shqipëria është Europë, Europa është Shqipëri dhe Shqiptarët janë Europianë.

Shikoni politikat tona

Ne kemi nevoje per ty!

Qëndroni të informuar

Regjistrohu për buletinin tonë mujor dhe ndiqni çdo gjë Volt.

Lexoni për punën tonë në Europë
Shihni se çfarë bëjnë Volterët e tjerë
Eksploroni se si mund të kontribuoni vetë
Regjistrohu

Po ndodh tani

Njihuni me skuadrën

Partia jonë politike është ndërtuar mbi vullnetarë, duke shpenzuar kohën dhe energjinë e tyre për ta bërë Shqipërinë edhe më mirë. Lexoni rreth tyre këtu.

Politika jonë për Shqipërinë

Ne mendojmë është koha për politikë të re, koha për politikë për ty.