Ekipi i Volt Shqiperia ndodhet në Asamblenë e Përgjithshme të Volt në Paris

Volt Shqipëri ishte në Asamblenë e Përgjithshme në Paris. Lexoni gjithçka rreth asaj se si shkoi këtu.

24 nën 2023

Në asamblenë e përgjithshme Volter nga e gjithë Europa u takuan për të diskutuar të ardhmen e tyre në Europë.

I pranishëm ishte edhe Volt Shqipëri për të treguar mbështetjen tonë dhe për të folur për të ardhmen e Shqipërisë.