Kontakt & pyetje

Forma e Kontaktit

Na kontaktoni përmes formularit të kontaktit

Pyetjet e bëra më shpesh

Fillimisht shikoni pyetjet më poshtë ⤵️ për të parë nëse tashmë ju është dhënë përgjigjja.

Si të bashkohem dhe sa kushton?

Fantastike që dëshiron të bëhesh Volter! Formularin e aplikimit mund ta gjeni këtu: Bëhuni anëtar!

Për një anëtarësim ju paguani një minimum prej 2,50 € në muaj (30 € në vit), por të gjithë janë të mirëpritur të paguajnë një shumë më të lartë. Kontributi llogaritet për muajt e mbetur të vitit.

Si mund të dhuroj për Volt?

Sa mirë që doni të mbështesni Volt! Në https://www.volteuropa.org/fundraising do të gjeni fushatën tonë më të fundit për mbledhjen e fondeve. Nëse dëshironi të bëni një donacion më të madh, ju lutemi kontaktoni drejtpërdrejt ekipin e mbledhjes së fondeve: [email protected].

Gjithashtu, dëshirojmë të tërheqim vëmendjen tuaj për faktin se donacionet prej € 3000.- do të publikohen në faqen tonë të transparencës.

Unë jam tashmë një anëtar i Volt. Si mund të bëhem aktiv?

Si një organizatë e re ne mund të përdorim të gjithë ndihmën! Keni dëshirë të mendoni dhe të bëni diçka? Ju lutemi kontaktoni një nga ekipet tona rajonale dhe/ose ejani të punoni në Volt!

Ku mund t'i gjej statutet e Volt Albania dhe Volt Europe?

Versioni më i përditësuar i statutit dhe rregulloreve të brendshme të Volt Albania dhe Volt Europa mund të gjenden këtu.

Si mund të çabonohem si anëtar?

Sa keq që dëshiron ta anulosh anëtarësimin. Plotësoni formularin e anulimit dhe na tregoni pse dëshironi të anuloni anëtarësimin. Data e anulimit është gjithashtu dita e fundit e anëtarësimit tuaj. Ju do të merrni një konfirmim me email.

A mund të fitoj njohuri mbi donacionet e mëdha që merr Volt?

Volt beson se transparenca është në themel të besimit në politikë. Kjo është arsyeja pse Volt jep një shembull të mirë në këtë fushë. Ne e bëjmë këtë, ndër të tjera, me një pasqyrë të të gjitha donacioneve më të mëdha (mbi 3,000 € në vit për person) që do të publikohen në raportet tona vjetore dhe këtu në faqe.

Si mund t'i anuloj donacionet e mia të përsëritura?

Sa keq që dëshironi të ndaloni dhurimin tuaj të përsëritur! Ju mund të anuloni një donacion të përsëritur deri në 56 ditë pas debitimit direkt nëpërmjet aplikacionit tuaj të bankingut celular. Mënyra se si funksionon kjo saktësisht ndryshon sipas bankës, kontrolloni faqen e internetit të bankës suaj për këtë. Për më tepër, na dërgoni një e-mail në [email protected] në mënyrë që të mund të kontrollojmë nëse grumbullimi është ndalur.

A mund të kërkoj një folës?

Ti mundesh! Përmes këtij formulari.