Bëhuni Anëtar

Çfarë do të thotë të bëhesh anëtar?

Duke u bërë anëtar i Volt Shqipëri, do të na ndihmoni të ndryshojmë peisazhin politik në Shqipëri. Jo vetëm do të bashkoheni me lëvizjen politike në Shqipëri, por gjithashtu do të bëheni anëtar i Volt Europa. Kjo do t'ju vendosë në lidhje direkte me Volterët e tjerë europianë, kështu që mund të punojmë së bashku, të mësojmë nga njëri-tjetri dhe të ndryshojmë politikën evropiane së bashku.

Disa nga avantazhet e qenies anëtar zyrtar:

 • Drejtë votimi në kongreset e Volt Shqipëri

 • Drejtë votimi në kuvendin e përgjithshëm të Volt Europë

 • Punoni në politikat e Volt Shqipëri dhe Europë, ndikoni drejtpërdrejt në axhendën tonë politike ose kandidoheni vetë në zgjedhje

 • Keni qasje në ngjarjet e Volt Europës dhe Volt Shqipëri, siç janë Akademia e Volt (më poshtë)

 • Bashkohuni me një nga ekipet tona shumëfishe, për shembull në IT (zhvillim), media sociale, mbledhje fonde, ligj/politika dhe më shumë

Si anëtar i rrugës Volt, do të bëheni pjesë e drejtpërdrejtë e demokracisë europiane, jo vetëm në Shqipëri. Ky është shpirti i vërtetë pan-evropian i Volt.

Volt Akademia

Akademia Volt Europa është qendra jonë e trajnimit e dedikuar të gjithë Volterët të cilët dëshirojnë të përmirësojnë aftësitë e tyre drejtuese dhe të mësojnë aftësi të reja. Ne bashkëpunojmë me universitete në të gjithë botën dhe organizata të specializuara në fuqizimin e zhvillimit personal dhe profesional, për t'ju ofruar kurse interesante dhe angazhuese.

Kurset tona mbulojnë një gamë të gjerë temash, që nisin nga udhëheqja dhe lidershipi deri tek pjesëmarrja qytetare. Ju do të keni mundësinë të mësoni nga figurat dhe emrat më të shquar të fushave që do të zgjidhni dhe do të fitoni aftësitë e nevojshme për të bërë diferencën në komunitetin tuaj.

📚 Lista e Kurseve:

 1. Integriteti dhe Lobimi

 2. Media dhe Komunikimi

 3. Të folurit Publik

 4. Lidershipi gjithëpërfshirës

 5. Ajo/Ai-për-Atë

 6. Volt dhe Parlamenti Evropian

 7. Historia Personale

 8. Mirëqenia Mendore

 9. Të dëgjuarit selektiv efektiv

 10. Fushatat

 11. Shfaqja e Filmit

 12. Debati

Projektet e Ndara

Akademia është e ndarë në 4 projekte të ndryshme, me emrat:

 1. Velocity (ritmi) – projekt I përshtashëm kryesisht për vullnetarë dhe anëtarë

 2. Run4Volt - për kandidatët dhe personat kandidatë potencialë

 3. EU KnowledgeHub - për përcjelljen e dijes mbi BE-në

 4. Eu Master Class - kurse intensive mbi Bashkimi Evropian

Pjesëmarrja në Akademinë Volt Europa është e hapur për të gjithë Volterët. Vetëm regjistrohuni dhe do të jeni gati të filloni rrugëtimin tuaj të mësimit. Mos humbni këtë mundësi për të rritur dhe zhvilluar aftësitë tuaja personale!

Bashkohuni me ne në misionin tonë për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për të gjithë. Regjistrohuni në Akademinë Volt Europa sot dhe filloni rrugën tuaj drejt suksesit dhe fuqizimit!