Gëzuar ditën Europiane

Gëzuar ditën Europiane të gjithë shqiptarëve!

9 maj 2023

Sot është dita për të gjithë evropianët ku ne festojmë paqen dhe unitetin në Europë. Një ditë shumë e veçantë për ne Volters.