Është koha për politikë të re - Dhuroni sot

Politika nuk duhet të jetë vetëm për politikanët që kanë humbur shikimin për çështjet e vërteta.

Merr përgjegjësinë për të ardhmen tënde dhe na ndihmo të ndërtojmë një Evropë që punon për të gjithë ne, kushdo qofshim, ku do që të jetojmë, dhe çfarëdo që bëjmë. Çdo dhurim, madje edhe 10€, vërtet mund të bëjë ndryshim.

Dhurimet përmes transferimit bankar.

Volt Europa AISBL
IBAN: BE92 3631 1078 2023 BIC: BBRUBEBB
Përshkrimi i transaksionit: Volt Albania